top of page

Rijschool Rijen

Ben je op zoek naar een rijschool in Rijen? Autorijschool Solmaz is een gedreven rijschool die niet alleen goede adviezen geeft maar ook geduld heeft voor leerlingen. Bij ons krijg je een rijopleiding die helemaal op jouw wensen afgestemd is. Bovendien zullen wij proberen er alles aan te doen om je rijvaardigheid zo snel mogelijk kundig te maken om het CBR examen met succes af te ronden.  Met trots geven wij al meer dan 15 jaar rijles in Rijen en omgeving. 

Waarom Solmaz?

Zoals gezegd bestaat autorijschool Solmaz al geruime tijd in de omgeving. Behalve ervaren rijinstructeurs zijn er natuurlijk ook nog andere voordelen te noemen:

  • Gratis Proefles

  • Flexibele ophaallocaties

  • Vaste ervaren instructeurs

  • Faalangstbegeleiding

  • Transparante prijzen

  • Hoog slagingspercentage

  • CBR erkend bedrijf

Gratis Proefles


Een proefles autorijden is bij de meeste rijscholen in Rijen gratis. De ene biedt het aan in combinatie met een rijlespakket, de ander geheel gratis. Bij Solmaz hoef je in ieder geval niet te betalen. Ook al heb je al rijervaring, het is altijd verstandig om een proefles te nemen. Zo leer je de rijschool kennen en de rijinstructeur kan ook jouw rijvaardigheid inschatten. Maar de meeste rijscholen bekijken je als een starter. Misschien is het lang geleden dat je rijles hebt gehad, of misschien heb je een rijbewijs in het buitenland gehaald waar andere regels gelden? In de proefles krijg je in ieder geval de gelegenheid om te laten zien wat je al kan en de instructeur zal vertellen wat je niveau is en hoeveel lessen je ongeveer nodig zult hebben om het CBR praktijkexamen voor je aan te vragen. Eerlijk erover praten is belangrijk, zodat je weet waar je aan toe bent. 

Flexibele ophaallocaties


Ophalen vanaf school, stage of werk is ook mogelijk! Wil je in een tussenuur lessen, of net na je school, stage of werk? Of ben je bij een vriend/vriendin/opa/oma? Wij komen je ook daar ophalen voor je autorijlessen! Spreek dit af met je rijinstructeur en volg je les waar en wanneer het jou het beste uitkomt!


Vaste ervaren rijinstructeurs


Bij ons krijg je steeds een vaste rijinstructeur. Dit is erg belangrijk omdat je instructeur precies op de hoogte is van je rij vordering. Hij zal je aandachtig observeren en weet wat je zwakheden zijn en wat getraind moet worden. Veel aandacht zal besteed worden hoe je moet omgaan met bepaalde situaties, zodat je straks zelfstandig beslissingen kan nemen in het verkeer.


Faalangstbegeleiding


Faalangst op rijexamens komt regelmatig voor. Voel je je extreem nerveus, heb je angst om de controle te verliezen of blokkeer je volledig bij de gedachte aan rijlessen en/of een rijexamen? Jij bent niet de enige! Solmaz rijinstructeurs zijn getraind om mensen met faalangst te begeleiden. Er wordt tijd genomen om je op je gemak te stellen. 

Transparante prijzen


Onze prijzen zijn helder en overzichtelijk. Wij hanteren 2 soorten prijzen, namelijk losse prijzen en pakketprijzen. Het beste is dat je alvast een proefles neemt zodat we kunnen inschatten welk pakket bij je past. 

Hoog slagingspercentage


Vergeleken met veel rijscholen in Tilburg en omgeving heeft autorijschool Solmaz een hoog slagingspercentage. Dit kun je checken bij het CBR 

CBR erkend bedrijf


Autorijschool Solmaz staat geregistreerd bij het CBR onder het nummer 4781Z8.
 

Solmaz lesauto.jpeg
LOGO-SOLMAZ.png
Autorijschool Solmaz
216740766_1764067930467016_4617488918115337963_n.jpg
bottom of page