top of page
Search

Rijbewijs snel halen

Bij rijschool Solmaz in Tilburg heeft Khouloude haar rijbewijs gehaald. Lees hieronder haar verhaal.In 2 maanden mijn rijbewijs gehaald met een proefles!


Nadat ik mijn theorie heb gehaald in maart 2022 ging ik dringend opzoek naar een rijschool waar ik snel terecht kan en ook meerdere malen in de week kan lessen zodat ik zo snel mogelijk mijn Rijbewijs kan halen.


Na heel veel contact te hebben gelegd met verschillende rijscholen, was het geen succes aangezien ze een lange wachtrij hadden en na de wachtrij je maar 1x in de week met geluk kon lessen. Dat was balen, maar ik gaf niet op en bleef zoeken naar de ideale rijschool die aansluit op mijn wensen, namelijk een rijschool waar ik per direct terecht kan en minimaal 4 uur in de week kan lessen.


Via internet heb ik diverse rijscholen benaderd, maar geen een die mijn wensen kon waarmaken, totdat ik bij Rijschool Solmaz in Tilburg terecht kwam. Bij hem kon ik per direct beginnen en ook meerdere malen in de week lessen. Ik wilde graag mijn rijbewijs snel halen. Zo heb ik wel vaker 8 a 10 uur in één week rijles gehad. Dat was echt ideaal voor mij.


De Rijlessen zijn kwalitatief en goed verzorgd. De Rij-instructeur legt alles duidelijk en rustig uit. Hij heeft genoeg geduld en werkt op een tempo die aansluit op de leerling. Hij is een gezellige vriendelijke instructeur met een prettige manier van lesgeven! Er was geen een les die niet gezellig was ;-)


Mijn eerste rijles stond ingepland op 9 maart. 2 maanden later mocht ik het roze pasje in ontvangst nemen. Ja Ja je hoort het goed. In 2 maanden heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Solmaz.


Rijschool Solmaz is echt de Ideale rijschool voor iemand die snel zijn rijbewijs wil halen.


Aarzel niet en neem in ieder geval een proefles!


~ Khouloude Jebari ~


55 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page